Werken bij de Independent Recruiters Groep

Werken bij de Independent Recruiters Groep

Ons mooie vak:

Al jaren zijn wij bij Independent Recruiters actief in het opleiden van recruiters, talenten zonder of met een beetje ervaring als recruiter kunnen bij ons tot bloei komen. Het team van ervaren recruiters en ons prijswinnende recruitment proces zijn een uitstekende voedingsbodem gebleken voor recruitment talent. En met talent bedoelen we niet alleen mensen die net zijn afgestudeerd. Ook mensen die ervaring hebben in een van de vakgebieden die we bemiddelen en graag de overstap willen maken naar ons mooie vak zijn welkom.

Het werk van een recruiter is heel veelzijdig. Je hebt contacten met bedrijven en zorgt ervoor dat je inzichtelijk hebt naar wat voor talent zij dan weer op zoek zijn. Aan de andere kant ben je dan weer in gesprek met kandidaten om te kijken of, en waarom ze interessant zijn voor de vacature van jouw opdrachtgever. Die opdrachtgevers en kandidaten komen er echter niet vanzelf. Je bent continu aan het netwerken om nieuwe mensen te leren kennen. Je schrijft wervende vacatureteksten, beoordeelt de reacties op deze advertenties en doorzoekt databases op zoek naar nieuwe kandidaten.

Wil je meer weten over ons bedrijf en onze cultuur? Neem dan contact op met Olfertjan Niemeijer (o.niemeijer@independentrecruiters.nl)  of 
Cleo van Amelsfort-Pinck (c.van.amelsfort@independenthospitality.nl). 

Zij vertellen je graag meer!