v

INDEPENDENT LIFE SCIENCES

Independent Life Sciences is het label van de Independent Recruiters Groep actief in het bemiddelen van professionals in de onder ander de Food, Pharma, Biotech en Medische industrie.
Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals in dit vakgebied Samen met onze andere labels; Independent Hospitality, Independent Professionals, Independent Facility, Independent Recruiters, Independent Public, Independent Retail en Independent Engineering hebben wij sinds 2003 honderden professionals aan een vaste of tijdelijke baan geholpen

Job Banner
Danone (nutricia)

Beschik jij over ruime technische kennis op gebied van Industriële Automatisering in de voeding, farma of chemie?

Zet deze kennis dan nu in en maak de wereld gezonder! 

...
Lees meer
Bas Westland
Ik weet het nog als de dag van gisteren toen Manon het podium op kwam bij Emerce eRecruitment 20.. Olfertjan had op basis van haar video-interview aangegeven wel het gesprek met haar te willen aangaan. Kleine verrassing: Manon zat in een rolstoel. Maar Olfertjan pakte door en bood haar na een gesprek een contract aan als recruiter. Het getuigt van Manon's ongekende doorzettingsvermogen dat ze nu - in 2017 - inmiddels het label Independent Ability runt binnen de Independent Groep. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.
Miriam Waalewijn = GVB
“Independent ability heeft mij goed geholpen met het werven voor geschikte kandidaten met een arbeidsbeperking. Manon is betrokken en kent de kandidaten die ze voorstelt. Fijn om mee samen te werken!”
MVO: Stichting Babyspullen
De Independent Recruiters Groep steunt inmiddels al een aantal jaren met het hele team de Stichting Babyspullen. Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken zij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Waarom zij dat doen? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede. In grote steden is dat zelfs 1 op de 4 kinderen… Zij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start!.

Nieuwsgierig geworden naar de stichting? Meer informatie kun je vinden door op de volgende link te klikken: Stichting Babyspullen  Daar kun je ook meer informatie vinden over hoe je zelf zou kunnen bijdragen aan dit fantastische goede doel!
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close