RPO Recruiter

RPO Recruiter

Bij independent RPO onderdeel van de independent recruiters groep zijn wij zeer succesvol in het geheel uit handen nemen van het gehele recruitment proces bij bedrijven tussen de 20 en 750 medewerkers. Soms is dat het over nemen en verbeteren van een bestaand proces vaker is dat het geheel opzetten van de recruitment afdeling bij de klant. Als RPO specialisten zijn wij in staat groeidoelstellingen van deze klanten te helpen realiseren in de meest moeilijke markten.
 

Functieomschrijving RPO Recruiter

Het werk van een RPO recruiter is heel veelzijdig. Je werkt vanuit de naam en branding van de opdrachtgever en bent regelmatig op de locatie van de opdrachtgever. Zo ben je hun ambassadeur op de arbeidsmarkt. Je bent bezig met de operationele kant van recruitment maar je verliest de lange termijn strategie niet uit het oog.

  • Samen met management/directie bepaal je de recruitment strategie
  • Samen met de hiring manager stel je een functieprofiel en een plan van aanpak op
  • Je streent CV's en en voert eerste gesprekken met de kandidaat.
  • Je managed het hele sollicitatie proces vanaf de sollicitatie tot doen van de aanbieding
  • Voor moeilijk in te vullen vacatures source je actief in de arbeidsmarkt
  • Je stelt op en bewaakt het recruitment budget

Functiecriteria RPO Recruiter

  • Als RPO recruiter heb je een opleiding op HBO niveau en minimaal 2 jaar relevante recruitment ervaring.
  • Je combineert een doelgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je bent sociaal, je wil mensen graag helpen maar je weet ook dat er een commercieel belang is. 
  • Je hebt ervaring in het bemiddelen van een grote diversiteit van vacatures/kandidaten
  • De functie is Hybride maar je wordt ook minimaal drie dagen per week op de locatie van de opdrachtgever(s) verwacht

De aanbieding RPO Recruiter

Naast het samenwerking in een enthousiaste en gedreven team heb je bij ons een vast salaris geheel afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond. En denk aan een salaris tussen € 2.800 en € 3.800,- bruto per maand, 25 vakantiedagen, een variabele bonus, pensioen, mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering en......sporten van de zaak!

Lees volledige vacature

Wat gaat er gebeuren?

1
Sollicitatie ingediend

Je hebt je sollicitatie ingediend en zorgt ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie bijvoegt.

2
Selectie en evaluatie

Ons team beoordeelt je sollicitatie zorgvuldig en evalueert je kwalificaties en ervaring. Daarna nodigen we je uit voor een (digitaal) gesprek met een van onze recruiters. Dit gesprek dient om meer te weten te komen over jouw achtergrond, vaardigheden en motivatie.

3
Voorstellen aan opdrachtgever

Na overleg met jou zullen we je voorstellen aan onze opdrachtgever. Afhankelijk van de opdrachtgever kunnen er één of meerdere gesprekken plaatsvinden, evenals een eventueel assessment, om je geschiktheid verder te beoordelen.

4
Aanbod en acceptatie

Als de klant/opdrachtgever besluit om jou de baan aan te bieden, ontvang je een formeel aanbod. Het is aan jou om dit aanbod te accepteren. Als je het aanbod accepteert, regelen wij de verdere financiële afhandeling en zorgen we ervoor dat alles in orde is voor jouw nieuwe positie.

Nog steeds vragen?

Neem contact op met:

Geïnteresseerd? Stuur ons je sollicitatie!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!